Clash Of Clans Cheats, Tips And Tricks

Here are some news for you to learn more about one of the best android apps. LG heeft met de introductie van de LG G3 aangetoond dat high-end smartphones niet per se aanzienlijk duur hoeven te is en ook telefoonmakers indien OnePlus en Huawei boekten het afgelopen jaar succes met betaalbare vlaggenschepen die veel waar voor hun Clash of Clans geld bieden. LG heeft nog gratis gereageerd op de geruchten omtrent de LG G2 Mini, maar dat er op termijn een kleinere versie van het vlaggenschip verschijnt, is best aannemelijk. Samsung en HTC danken een groot deel van hun verkoopsucces immers aan de Galaxy S4 Mini en HTC One Mini.

Nieuwe foto’s en dezelfde YouTube-video van de nieuwe Nexus 7 zijn gelekt. De foto’s laten beslist zwart apparaat zien datgene door Asus is gefabriceerd en een duidelijk strakker design heeft dan de eerste Google-tablet. De foto’s van de vermeende nieuwe Nexus 7 gevens voorts meer duidelijkheid over de specificaties van de aankomende Google-tablet. Nieuwe Game Trucs zijn de plek voor je en je vrienden waar je het nieuwste game nieuws te horen krijgt en waar je ook recensies over games bij lezen krijgt zodat jij weet, welke game voor jou geschikt is. Nieuwsuur is dezelfde kleine 10MB groot plus werkt met vrijwel elke Android-versie. De app zijn via onderstaande link erbij downloaden.

Ondanks een fiks marketingbudget bleef de LG G2 verkoop bij bijvoorbeeld Zuid-Korea steken op 600. 000 exemplaren. De LG G Pro werd in uw eerste vier kalendermaanden na de release 540. 000 keer verkocht bij het thuisland van de elektronicafabrikant. Onlangs lanceerde LG ook de G Flex; er zijn echter nog geen verkoopcijfers bekend betreffende deze gebogen smartphone.

De webversie van WhatsApp is geïntroduceerd door de online berichtendienst. Maar hoedanig werkt WhatsApp Web juist en waarom moet je smartphone aan staan vanwege het te gebruiken? De webversie met Google Foto’s heeft dezelfde update gekregen die beslist aantal nieuwe features bij zich meebrengt. De dienst laat je nu de tijdsaanduiding bij foto’s aanpassen. Je clan wint een clanwar als je onmiddelijke na 24 uur meer sterren hebt dan de tegenstander.

Android Planet voorziet je zeven dagen per week van het goede en meest actuele nieuws, maar het kan vanzelfsprekend voorkomen dat je zo nu en dan beslist belangrijke ontwikkeling mist. Daarom is er elke zaterdag het nieuwsoverzicht met Android nieuws! Android Planet voorziet je zeven dagen per week van het voornaamst actuele nieuws, maar de kan natuurlijk voorkomen datgene je zo nu en dan een belangrijke ontwikkeling mist. Daarom is daar elke zaterdag de AP newsflash met Android-nieuws! Android Planet wil al zijn lezers enorm fijne kerstdagen wensen. Geniet van de dagen met familie en vrienden, en natuurlijk ook van je Android-device.

Opvallend aan de M1 is dat de dikte van het toestel ondanks het uitschuifbare toetsenbord slechts iets meer ben dan 1 cm. De Inbrics M1 beschikt betreffende een 3, 7 Inch WVGA AMOLED scherm, 3G, Wi-Fi een 3 megapixel camera en 16GB geheugen. De aanwezige Samsung-processor werkt op een snelheid met 800MHz. Helaas draait de M1 nog op Android 1. 5, maar wanneer het toestel in maart op de markt komt zal er een update naar 2. 0 beschikbaar voor de klanten zijn. Inbrics heeft de standaard Android gebruikersinterface aangepast en een coverflow-achtige mediabrowser toegevoegd. Of de M1 ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn is bij dit moment nog niets duidelijk.

Advertisements